Våra kontor.

»Välkommen till oss!«

Stockholm

I Stockholm har vi funnits sedan 1869. 2022 flyttade vi in i nya toppmoderna och ändamålsenliga lokaler på Kungsholmen. Här i Stockholms innerstad har vi vårt huvudkontor.

Alicante

EU:s varumärkes- och designmyndighet EUIPO (European Union Intellectual Property Office) finns i Alicante. För att på bästa sätt assistera våra kunder i kontakterna med myndigheten och även snabbt få de senaste nyheterna öppnade vi vårt kontor här 1996.

München

Här finns Europeiska Patentverket, EPO (European Patent Office). Genom vår direkta närvaro kan vi assistera våra kunder på plats i kontakten med myndigheten och vid förberedelser inför muntliga förhandlingar.

Shanghai

Kina är en av världens snabbast växande ekonomier och en stor del av den globala produktionen sker i Kina. För att på bästa sätt assistera våra kunder i Kina och samtidigt kunna hjälpa kinesiska företag på den europeiska marknaden, valde vi att öppna kontor i Kina år 2005. Vi var då första svenska IP-byrå med representation i Kina. Shanghai är Kinas största stad och en viktig drivkraft i den pågående ekonomiska revolutionen i Kina. Med en häpnadsväckande folkmängd på 19 miljoner och ett pulserande företagsklimat har staden blivit en av Asiens viktigaste ekonomiska centrum.

Kontakta oss

Världen & Vi