Molly Baxi Thakkar

Partner

Master of Laws

European Trademark and Design Attorney

Profil

Molly är konsult, specialiserad på varumärken, domännamn och upphovsrätt. Hon arbetar med förundersökningar, bevakning, intrångsfrågor, avtal, namnskapande och branding samt domännamnstvister.

Molly är kontaktperson för förundersökningar och bevakning av varumärken. Hon har omfattande kunskap och erfarenhet av att hantera strategier för globala förundersökningsprojekt av varumärken samt bevakning av varumärken och domännamn för flera av Sveriges största internationella företag.

Dessutom har Molly erfarenhet av att hantera strategiska IP-frågor vad gäller global hantering av varumärkesjuridik genom att ha varit uthyrd som in-house-jurist på Sandvik AB.

Molly kommer ursprungligen från Mumbai där hon har arbetat på en ledande IP-byrå. Hon är också rådgivare inom indisk immaterialrätt och arbetar aktivt med att främja affärskontakterna mellan Indien och Europa.

Höjdpunkter

Molly har lett ett flertal förundersökningsprojekt av varumärken med hög prestige för globala företag som spänner över mer än 100 länder på ett tids- och kostnadseffektivt sätt.

Molly är medlem av INTA, International Trademark Association, och varit en aktiv medlem vid flertalet kommittéer.

Utbildning & Auktorisationer

European Trademark Attorney (EUIPO)
European Design Attorney (EUIPO)

Masterexamen med inriktning på immaterialrätt, Stockholms universitet, 2014
Jur. kand., Mumbai University, 2007

INTA, International Trademark Association
Sweden-India Business Council

Kontakta oss

Världen & Vi