Sverige 25 Oct 2016

Brand Entity namnger, designar och skyddar varumärken, från idé till lansering

Brand Entity är ett samarbete mellan namnbyrån Skriptor, designbyrån Loogo och IP-byrån Groth & Co. Tillsammans hjälper vi företag och organisationer att skapa nya varumärken, från idé till global lansering.

När byråernas namnkreatörer, logotypformgivare och immaterialrättskonsulter träffades väcktes en tanke om att skapa nya varumärken – med globalt fungerande namn, grafisk form och juridiskt skydd ­– i en och samma process. Gruppen skapade en komplett metod, inklusive sökning och registrering av domännamn, och testade den på sig själva. Resultatet blev Brand Entity, som nu hjälper andra att göra samma sak. Den aluminiumfria deodoranten Desti har som första produkt gått igenom processen och börjar nu ta marknadsandelar på kosmetikamarknaden i Sverige och Norden.

Med referenser som Telia, Svevia, Klarna och Ellevio, har Skriptor skapat varumärken som blivit välkända. Loogo har nära 30 års erfarenhet av logotyper, däribland Autoexperten, HusmanHagberg, Byggherrarna och Global M2M Association. Med 140 års erfarenhet inom immaterialrätt utsågs i år Groth & Co för andra gången till Sweden IP Firm of the Year, ett pris som utdelas av branschmagasinet Managing Intellectual Property, MIP.

Brand Entity är baserat i Stockholm, med team som sätts samman utifrån varje projekts behov.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Brand Entity på , www.brandentity.se, eller Groth & Co på

 

Andra nyheter

 • Sverige 14 Sep 2022

  Med fondpengar – skydda dina IP-rättigheter

  Läs mer

 • Sverige 24 Aug 2022

  Välkommen Cao – vår nya European Patent...

  Läs mer

 • Sverige 07 Jul 2022

  Välkommen Christina!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi