Stockholm 15 Apr 2019

Bilder från 150-årsfesten – tack till alla som var med och firade!

Torsdag 28 mars bjöd vi in till 150-årsfest på Nobelmuseet i Stockholm. Tillsammans med närmare 150 gäster firade vi jubileet med mat, dryck, musik, historia och Nobelpristagare. 

För musiken stod många av våra egna medarbetare. Åsa Thulin, IT-koordinator och Artur Emtedal, patentkonsult, som spelade folkmusik då gästerna anlände. Lisa Rohan, paralegal, sjöng jazz ackompanjerat av en orkester som bland annat bestod av Mats Lundberg, VD, på trombon. Viktor Backemar, marknadschef, avslutade kalaset med att spela skivor i rollen som DJ. 

Men vi tog självklart också hjälp av externa personer. Artisten och historikern Wille Crafoord höll ett spännande föredrag om de blott sex adresser i Stockholm där vi har haft vårt huvudkontor under dessa 150 år, och avslutade med att framföra en specialskriven låt jubileet till ära. Eric Gonet, VP Marketing and Business Development på SNA Europe, berättade om deras långa historia från Bahco och skiftnyckeln till dagens globala industrijätte. Eric talade också om vår gemensamma historia då Bahco har varit kund till oss i nästan 130 år, och avslutade med att överlämna en unik guldpläterad skiftnyckel. Nobelmuseet guider visade lokalerna och berättade om ett urval av alla de Nobelpristagare som utgör utställningen. 

Vi vill tacka alla gäster som var med och firade vårt 150-årsjubileum och gjorde kvällen oförglömlig! Här nedan finns bilder från kvällen. 

Foto: Alex EliassonAndra nyheter

 • Sverige 23 Jun 2022

  Framgång för ATG om Trav & Galopp

  Läs mer

 • Sverige 16 Jun 2022

  Trademark Prosecution Firm of the Year i Sverig...

  Läs mer

 • Worldwide 09 Jun 2022

  Camilla Hamrin igen en av ”Top 250 Women in I...

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi