Sverige 17 May 2018

BioArctic vinner SwedenBIO Award 2018!

Det svenska biofarmaföretaget BioArctic har tilldelats SwedenBIO Award 2018. Priset delas årligen ut till ett företag som har utmärkt sig speciellt och bidragit till positiv uppmärksamhet för Life Science-branschen. BioArctic tilldelas priset bland annat för deras innovativa projekt för behandling av bland annat Alzheimer och Parkinson samt deras lyckade börsintroduktion tidigare i år.

BioArctic är ett svenskt forskningsbaserat biofarmaföretag som bland annat utvecklar sjukdomsmodifierande antikroppsbaserade behandlingar för neurodegenerativa sjukdomar som Alzheimers sjukdom och Parkinsons sjukdom. Bolaget utvecklar även ett innovativt behandlingskoncept för kompletta ryggmärgsskador.

– Det är en stor ära för oss alla på BioArctic att ta emot årets SwedenBIO Award. Vi är glada över att våra framgångar uppmärksammas. Utmärkelsen är en bekräftelse på BioArctics bidrag till den fortsatta positiva utvecklingen av Life Science-branschen i Sverige, säger Gunilla Osswald, VD för BioArctic AB i ett pressmeddelande.

Det är tolfte året i rad som SwedenBIO Award delas ut. De tidigare vinnarna är Oncopeptides, Alligator Bioscience, Recipharm, Orexo, Affibody, Vitrolife, Aerocrine, BioInvent, Cellavision, Medivir och Gyros.

Här kan du läsa mer om vår patentrådgivning i samband med BioArctic’s börsintroduktion: Patentrådgivning inför börsintroduktion för Life Science-företag

Vi vill passa på att säga stort grattis till BioArctic!

Andra nyheter

 • Sverige 14 Sep 2022

  Med fondpengar – skydda dina IP-rättigheter

  Läs mer

 • Sverige 24 Aug 2022

  Välkommen Cao – vår nya European Patent...

  Läs mer

 • Sverige 07 Jul 2022

  Välkommen Christina!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi