Worldwide 25 Aug 2021

Camilla Hamrin är en av ”Top 250 Women in IP”

Grattis till vår delägare och kollega Camilla Hamrin som ännu en gång är utsedd till en av de 250 främsta kvinnorna inom immaterialrätt i världen! Top 250 Women in IP är en internationell ranking som uppmärksammar de ledande kvinnliga immaterialrättsjurister som har presterat exceptionellt under det senaste året för sina kunder och sin arbetsgivare. Rankingen är instiftad av den främsta internationella branschtidningen Managing Intellectual Property (MIP) och omfattar rådgivare på världens alla kontinenter. Camilla är också utsedd till Trademark IP Star inom varumärkesrådgivning av samma tidning.

I samband med att Camilla inkluderats i denna prestigefyllda lista har MIP genomfört och publicerat en intervju med henne.

– Det är glädjande att MIP uppmärksammar kvinnliga IP-jurister runt om i världen genom rankingen Top 250 Women in IP och det är hedrande att ännu en gång få tillhöra denna skara. Jag uppskattar också att MIP har valt att intervjua mig, vilket gav mig tillfälle att reflektera över mitt 25-åriga yrkesliv som immaterialrättsjurist. Livet är fullt av överraskningar – så ”Never say never”, säger Camilla.

För att läsa intervjun av MIP klicka här>>

Andra nyheter

 • Stockholm 17 Jan 2022

  Groth & Co flyttar!

  Läs mer

 • Jamaica 17 Jan 2022

  Jamaica ansluter sig till Madridprotokollet

  Läs mer

 • Jamaica 13 Jan 2022

  Jamaica ansluter sig till Haag-systemet

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi