Stockholm 17 Jan 2022

Groth & Co flyttar!

Den 18 januari flyttar vi till nya lokaler på Fleminggatan 20! Det nya kontoret ligger högst upp i toppmoderna och ändamålsenliga lokaler.

– Vi är mycket glada över att få flytta in i dessa nya lokaler i F20. Dom uppfyller alla våra krav och önskemål med ett centralt läge, en attraktiv och unik miljö med hög kvalitet som speglar vårt varumärke och som inbjuder till interaktion mellan medarbetare och våra uppdragsgivare – välkomna! säger Mats Lundberg, VD på Groth & Co.

Lokalerna har penthouse-karaktär med en lounge-del, öppet landskap och arbetsrum. Vi har även en egen takterrass med milsvid utsikt över Stockholm.

Fleminggatan 20 ligger på Kungsholmen med närhet till restauranger, butiker och kollektivtrafik. Området har utvecklats och blivit mer attraktivt som ett nytt affärsdistrikt med gångavstånd till city. I huset finns konferensavdelning, mataffär, apotek, Systembolaget, gym och garage. Utanför entrén finns en mysig ”Pocket Park” med sittplatser, skulpturer och ankdamm.

Arkitekterna till fastigheten är Anders Tengbom och Stefan Salomon. Byggnaden är uppförd i nybrutalistisk stil och stod färdig 1977. Idag är byggnaden helt nyrenoverad invändigt och miljöklassad med Fitwel-certifiering och BREEAM-SE med betyget ”Very Good”. Fleminggatan fick sitt namn 1885 efter amiralen Klas Fleming, som bl.a. var stadsplanerare på 1600-talet.

Vi ser fram emot att träffa både kunder och kollegor i våra nya lokaler!

Foto: Catarina Harling
Rendering: Studio Stockholm/TMRW

Andra nyheter

 • Sverige 14 Sep 2022

  Med fondpengar – skydda dina IP-rättigheter

  Läs mer

 • Sverige 24 Aug 2022

  Välkommen Cao – vår nya European Patent...

  Läs mer

 • Sverige 07 Jul 2022

  Välkommen Christina!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi