Worldwide 29 Jan 2015

Groth & Co rankas i Gold Tier i internationell undersökning

Den välrenommerade branschtidskriften World Trademark Review gör varje år en ranking av immaterialrättsrådgivare. Glädjande nog är vi på Groth & Co även i år rankade med den högsta rankingen, Gold Tier, avseende varumärkesstrategi och -ansökningar i Sverige.

I sin motivering till rankingen framhåller World Trademark Review feedback från våra kunder om vår kostnadseffektivitet, att vi agerar i domstol för kunders räkning samt att vi har stor erfarenhet av att hantera varumärkesportföljer och -strategier. WTR lyfter även vår europeiska kompetens med våra kontor i München och Alicante, och vår starka framfart i Asien med våra kontor i Peking och Shanghai. Även vår Managing Partner Mats Lundberg lyfts fram som en talang för att skräddarsy rådgivning till kundernas affärsmål.

Rankingen, som heter WTR1000, är den enda guiden som exklusivt uppmärksammar världens ledande rådgivare inom varumärken. Genom en omfattande research-process, utförd av ett team bestående av kompetenta analytiker, identifierar guiden ledande IP-byråer och individer i 70 länder.

Andra nyheter

 • KENYA 19 May 2022

  Nya krav på anteckning av immateriella rättig...

  Läs mer

 • Worldwide 04 May 2022

  Renewcell gör modeindustrin hållbar

  Läs mer

 • Kap Verde 28 Apr 2022

  Kap Verde ansluter sig till Madridsystemet

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi