Norden 06 Feb 2019

Groth & Co vann Best IP Advisor Nordic

Vid en konferens i Paris blev Groth & Co utsedda till bästa nordiska immaterialrättsrådgivare och vann priset Best IP Advisor Nordic 2019.

Priset är instiftat av Leaders League, ett internationellt medieföretag med fokus på immaterialrätt. Det delades ut under en konferens i Paris den 30 januari, Innovation & IP Forum och Awards, där över 450 personer från hela världen deltog. Vid konferensen uppmärksammades både IP-rådgivare och interna IP-avdelningar från hela EMEA.

Alla priser, inklusive Best Nordic IP Advisor, baserades på kollektiva beslut från en jury med 100 medlemmar bestående av bolagsjurister och IP-chefer från Fortune 500-företag eller motsvarande samt tidigare pristagare.

Det är med stolthet och glädje vi tar emot detta pris. Utmärkelsen är ett resultat av kompetenta medarbetare, hårt arbete och ett kreativt samarbete med våra kunder, och det är därför glädjande att få detta internationella erkännande. Att vi vinner detta pris samma år som vi fyller 150 år är naturligtvis också extra speciellt – det bevisar vår ambition att konstant arbeta med utveckling, alltid ligga i framkant och leverera den bästa rådgivningen till våra kunder. /Mats Lundberg, VD, Groth & Co

De andra nominerade rådgivarna för det nordiska priset var: Zacco, Inspicos och Bech-Brunn.

Samtliga vinnare i alla kategorier finns att se på denna webbplats. Där finns också medlemmarna i den mycket imponerande juryn namngivna.


Viktor Backemar, Partner och Marknadschef, tog emot priset på plats i Paris.

 

Andra nyheter

 • Sverige 23 Jun 2022

  Framgång för ATG om Trav & Galopp

  Läs mer

 • Sverige 16 Jun 2022

  Trademark Prosecution Firm of the Year i Sverig...

  Läs mer

 • Worldwide 09 Jun 2022

  Camilla Hamrin igen en av ”Top 250 Women in I...

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi