Norden 06 Feb 2019

Groth & Co vann Best IP Advisor Nordic

Vid en konferens i Paris blev Groth & Co utsedda till bästa nordiska immaterialrättsrådgivare och vann priset Best IP Advisor Nordic 2019.

Priset är instiftat av Leaders League, ett internationellt medieföretag med fokus på immaterialrätt. Det delades ut under en konferens i Paris den 30 januari, Innovation & IP Forum och Awards, där över 450 personer från hela världen deltog. Vid konferensen uppmärksammades både IP-rådgivare och interna IP-avdelningar från hela EMEA.

Alla priser, inklusive Best Nordic IP Advisor, baserades på kollektiva beslut från en jury med 100 medlemmar bestående av bolagsjurister och IP-chefer från Fortune 500-företag eller motsvarande samt tidigare pristagare.

Det är med stolthet och glädje vi tar emot detta pris. Utmärkelsen är ett resultat av kompetenta medarbetare, hårt arbete och ett kreativt samarbete med våra kunder, och det är därför glädjande att få detta internationella erkännande. Att vi vinner detta pris samma år som vi fyller 150 år är naturligtvis också extra speciellt – det bevisar vår ambition att konstant arbeta med utveckling, alltid ligga i framkant och leverera den bästa rådgivningen till våra kunder. /Mats Lundberg, VD, Groth & Co

De andra nominerade rådgivarna för det nordiska priset var: Zacco, Inspicos och Bech-Brunn.

Samtliga vinnare i alla kategorier finns att se på denna webbplats. Där finns också medlemmarna i den mycket imponerande juryn namngivna.


Viktor Backemar, Partner och Marknadschef, tog emot priset på plats i Paris.

 

Andra nyheter

 • Stockholm 05 Oct 2021

  UNICEF väljer Stockholm för sitt innovationsk...

  Läs mer

 • Förenade Arabemiraten 30 Sep 2021

  Förenade Arabemiraten ansluter sig till Madrid...

  Läs mer

 • Worldwide 28 Sep 2021

  Sverige – fortsatt i topp!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi