Stockholm 12 Oct 2013

Groth & Co värd för KIPA:s delegation från Sydkorea

Groth & Co kommer att vara värd för KIPA:s delegation från Sydkorea den 14-16 oktober 2013 i Stockholm. Delegationen ska studera och jämföra lyckade modeller hos företagsinkubatorer vilka erbjuder väl definierade processer för att hjälpa start-up-företag att utveckla sina innovationer. Groth & Co kommer att hålla ett IP Forum där man tar upp olika aspekter i det stödjandet arbetet för små och medelstora företag inklusive immateriella strategier. Besöket arrangeras av Youngmi Chung, koreanskt patentombud på Groth & Co.

KIPA, Korea Invention Promotion Association, är en statlig organisation under KIPO. Delegationen kommer att bestå av cirka 30 experter inklusive tjänstemän från statliga organisationer, chefer och IP-experter från industrin och IP-byråer samt investerare för venture capital-bolag i Sydkorea.

Maeil Business Newspaper, en av de största tidningarna i Sydkorea, följer med för att göra ett exklusivt reportage. Koreanska ambassaden i Sverige och KOTRA, Korea Trade-Investment Promotion Agency,
Stockholm, kommer också att medverka vid besöket av KIPA:s delegation.

För mer information om KIPA: http://www.kipa.org/english/

Andra nyheter

 • Sverige 23 Jun 2022

  Framgång för ATG om Trav & Galopp

  Läs mer

 • Sverige 16 Jun 2022

  Trademark Prosecution Firm of the Year i Sverig...

  Läs mer

 • Worldwide 09 Jun 2022

  Camilla Hamrin igen en av ”Top 250 Women in I...

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi