Sverige 09 Mar 2021

Molly Baxi Thakkar ny delägare på Groth & Co

Juristen och varumärkeskonsulten Molly Baxi Thakkar är ny delägare hos immaterialrättsrådgivarna Groth & Co.

Molly är jurist inom varumärken, domännamn och upphovsrätt. Hon ansvarar också för vårt affärsområde för förundersökningar, bevakning och Online Brand Enforcement. Hon har omfattande kunskap och erfarenhet av att hantera strategier för globala varumärkesprojekt och har på senare tid även fått erfarenhet från svensk industri som in-house IP-konsult på secondment hos en global industrikoncern. Molly arbetar också med varumärkesstrategier, intrångsfrågor, avtal, namnskapande samt domännamnstvister.

Molly kommer ursprungligen från Mumbai där hon tidigare arbetat under flera år på en ledande IP-byrå. Hon har en Master of Laws från Stockholms universitet specialiserad på immaterialrätt.

Molly är en mycket kompetent och uppskattad konsult och kollega. Hon är en viktig del av vårt varumärkeserbjudande. Hennes juridiska kompetens i kombination med förståelse för kundens affär är särskilt värdefull vid utveckling av nya tjänster bland annat inom Online Brand Enforcement. Under sina åtta år i Sverige har Molly fått god erfarenhet av den svenska och europeiska marknaden och jobbar idag med flera av våra största kunder. Det är med glädje jag hälsar henne välkommen till delägarkretsen, säger Mats Lundberg, VD på Groth & Co.

Andra nyheter

 • Sverige 14 Sep 2022

  Med fondpengar – skydda dina IP-rättigheter

  Läs mer

 • Sverige 24 Aug 2022

  Välkommen Cao – vår nya European Patent...

  Läs mer

 • Sverige 07 Jul 2022

  Välkommen Christina!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi