Sverige 15 Aug 2018

Nabil Sebaa ny delägare på Groth & Co

Patentkonsulten Nabil Sebaa är ny delägare hos immaterialrättsrådgivarna Groth & Co. Förändringen trädde i kraft 1 juli 2018.

Nabil är patentkonsult och specialiserad på IT, mobila enheter, trådlös teknik, mjukvara, mekanisk teknologi och elektroteknik. Hans erfarenhet omfattar bland annat 4G- och 5G-standarder. Nabil arbetar med utformande av patentansökningar och korrespondens med myndigheter, och är rådgivare kring patentstrategier, licensiering, invändningar, freedom-to-operate-analyser (FTO), intrångsanalyser och IP due diligence. Nabil har erfarenhet av att arbeta med immaterialrätt på Ericsson, där han hanterade cirka 120-150 patentfamiljer och 470 fall på årsbasis.

Nabil är en kompetent konsult och en viktig kugge i vårt patenterbjudande. Sedan han började hos oss har han arbetat utmärkt med befintliga kunder men också attraherat och förvaltat nya stora kunder. Med sin djupa tekniska kompetens inom telecom och IT är Nabil en starkt efterfrågad patentkonsult inom den svenska tech-branschen. Det är med glädje jag hälsar honom välkommen till delägarkretsen, säger Mathias Loqvist, Managing Partner & Head of Patent Dept. på Groth & Co.

Andra nyheter

 • Stockholm 17 Jan 2022

  Groth & Co flyttar!

  Läs mer

 • Jamaica 17 Jan 2022

  Jamaica ansluter sig till Madridprotokollet

  Läs mer

 • Jamaica 13 Jan 2022

  Jamaica ansluter sig till Haag-systemet

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi