Sverige 03 Mar 2022

Topprankade avseende varumärkesstrategi och ansökningar 2022

Den välrenommerade branschtidskriften World Trademark Review gör varje år en ranking av immaterialrättsrådgivare. Vi på Groth & Co är fortsatt topprankade avseende varumärkesstrategier och ‑ansökningar i Sverige, Gold Tier, vilket vi är mycket stolta över. Dessutom innehar vi även i år den näst högsta rankingen avseende hantering av intrång och tvistlösning, Silver Tier.

Så här lyder WTR:s motivering*) för 2022, som också innehåller citat från några av våra kunder som blivit intervjuade av WTR:

”Konsulterna på Groth & Co gör det otroligt enkelt att samarbeta kring utmanande uppgifter; deras råd är top-notch och de vägleder kunderna genom varje beslutsprocess samtidigt som de visar stor flexibilitet och följsamhet utifrån förändrade affärsstrategier.”

”En värdefull resurs för alla företag som vill skydda sina tillgångar. Groth & Co tar sig också tid att erbjuda utbildningar till skandinaviska företag och visar dessutom en vilja att bidra till en bättre värld.”

Fem konsulter från Groth & Co på WTR 1000

”Den anrika byrån som etablerades 1869 är djupt rotad i det skandinaviska juridiska landskapet och dess verkställande direktör Mats Lundberg har gjort mycket för att vårda dess ständiga tillväxt och framträdande position inom branschen. ”En auktoritet i den svenska varumärkesgemenskapen. Han är också superpersonlig, pålitlig och otroligt serviceinriktad. Mats har byggt upp ett riktigt starkt och mycket skickligt team. Han samverkar regelbundet med Carl Wendt och nyligen har duon fått instruktioner från Europas största privata skogsägare SCA att se över hela dess varumärkesportfölj. ”Carl prioriterar alltid sina uppdragsgivares intressen, lägger fram förslag och lösningar som är fokuserade på att ge maximalt värde till minimal kostnad och han kommunicerar på ett snabbt och vänligt sätt.”

Tillsammans med dem i rankingen i år återfinns också portföljoptimeraren Camilla Hamrin, allroundspelaren Molly Baxi Thakkar och process-esset Karin Crafoord.

”Camilla är ett marknadsorienterat proffs, som ger pålitlig service och är tydlig och precis i sin kommunikation.”

”Öppensinnad och villig att gå den extra milen, är Molly proaktiv och rak i sitt tillvägagångssätt. Hon är utmärkt på att förhandla avtal och hantera frågor om varumärkesskydd online och arbetar hårt för att hålla sina löften.” Crafoord är också mottagare av varma recensioner:

”Karin är en otroligt engagerad och skicklig jurist som verkligen sätter sina kunder i fokus. Hon är den rådgivare du vill ha vid din sida i förhandlingar och tvister, inte bara för att hon vinner allt utan för att hon kan se kärnan i frågan och ger klara och entydiga råd. Hon har också exceptionell branschkunskap och är även en god lyssnare.”

Rankingen, som heter WTR 1000, är den enda guiden som exklusivt uppmärksammar världens ledande rådgivare inom varumärken. Genom en omfattande research-process, utförd av ett team bestående av kompetenta analytiker, identifierar guiden ledande IP-byråer och individer i 70 länder.

*) Motiveringen är översatt från den engelska originaltexten.

 

Andra nyheter

 • Sverige 14 Sep 2022

  Med fondpengar – skydda dina IP-rättigheter

  Läs mer

 • Sverige 24 Aug 2022

  Välkommen Cao – vår nya European Patent...

  Läs mer

 • Sverige 07 Jul 2022

  Välkommen Christina!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi