Sverige 08 Jan 2018

Två nya delägare på Groth & Co

Karin Crafoord och Tomas Lundquist är nya delägare i Groth & Co från och med 1 januari 2018.

Karin Crafoord är senior konsult specialiserad på tvistlösning och processer. Hon har bakgrund från en av Sveriges största advokatbyråer och har uppträtt som ombud i ett stort antal svenska och internationella processer i både domstol och skiljeförfaranden. Karin har även mångårig erfarenhet av kommersiell avtalsrätt, avtalsförhandling, Due Diligence-arbete samt licens- och intrångsfrågor.

Tomas Lundquist är senior patentkonsult som arbetar i nära samarbete med kunder inom branscherna Life Science, Medtech, Biotech och läkemedel/Pharma. Han är European Patent Attorney och arbetar, förutom med drafting och prosecution, mycket med strategisk rådgivning, intrångsärenden, giltighetsundersökningar och Freedom-to-operate-analyser (FTO), IP Due Dilligence och patentlicensiering.

Karin och Tomas är båda mycket kompetenta medarbetare som bidrar med stor expertkompetens inom sina respektive områden. Båda två är relativt nya medarbetare med ett stort engagemang och driv. Dessa egenskaper i kombination deras bakgrund från andra konsultorganisationer gör att de kommer bli ett starkt tillskott till vår delägarkrets. Jag ser fram mot att tillsammans med dem, de tidigare delägarna och resten av personalen få fortsätta arbetet med att utveckla Groth & Co, säger Mats Lundberg, VD, Groth & Co.

Andra nyheter

 • Sverige 23 Jun 2022

  Framgång för ATG om Trav & Galopp

  Läs mer

 • Sverige 16 Jun 2022

  Trademark Prosecution Firm of the Year i Sverig...

  Läs mer

 • Worldwide 09 Jun 2022

  Camilla Hamrin igen en av ”Top 250 Women in I...

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi