Stockholm 04 Mar 2019

Välkommen Carl Wendt!

Groth & Co har förstärkts med ytterligare en varumärkeskonsult: Carl Wendt. Carl är senior konsult, specialiserad på varumärken, domännamn och IP-strategier. Han har särskild stor kompetens och erfarenhet kring arbete med internationella varumärkes- och domännamnsportföljer från flera av Sveriges största globala industriföretag. Carl arbetar, förutom med strategisk rådgivning vid hantering av internationella varumärkes- och domännamnsportföljer, med bevakning, namnskapande och branding, förundersökningar, riskanalyser, tullbevakning samt bekämpning av piratkopiering.

Carl har mångårig erfarenhet av de specialregler som gäller för IP inom Life Science, framför allt avseende läkemedel och bioteknik gentemot myndigheter som FDA, EMA och Läkemedelsverket. Han har dessutom internationell erfarenhet från några av Sveriges största läkemedelsföretag; Pharmacia & Upjohn och sedermera Pfizer samt AstraZeneca. Carl har även stor erfarenhet av strategiska IP-frågor inom telekom och hemelektronik genom sitt arbete hos både Ericsson och Electrolux.  

Carl sitter med i International Chamber of Commerce’s (ICC) referensgrupp för Immaterialrätt. I European Communities Trademark Associaton, ECTA, är han representant för Sverige och sitter med i Internetutskottet.

Vi på Groth & Co hälsar Carl varmt välkommen till oss!

Andra nyheter

 • Sverige 23 Jun 2022

  Framgång för ATG om Trav & Galopp

  Läs mer

 • Sverige 16 Jun 2022

  Trademark Prosecution Firm of the Year i Sverig...

  Läs mer

 • Worldwide 09 Jun 2022

  Camilla Hamrin igen en av ”Top 250 Women in I...

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi