Sverige 03 Sep 2018

Välkomna Malin och Sara!

Groth & Co har fått förstärkning av Malin Boström, patentkonsult, samt Sara Bimer, paralegal, som börjat arbeta hos oss!

Malin Boström är patentkonsult specialiserad inom Life Science med fokus på framförallt Biotech, läkemedel och mekanik. 

Malin arbetar med att utarbeta och driva patentansökningar och patentstrategier, och hon är rådgivare i alla typer av patentärenden. Hon har erfarenhet av nyhetsundersökningar, patenterbarhetsbedömningar, analys av patentportföljer, licensförhandlingar, patentbevakningar samt hantering av potentiella intrång och varningsbrev. 

Malin är disputerad biokemist och utförde därefter postdoktorala studier vid institutionerna för neurovetenskap och cell- och molekylärbiologi, samt institutionerna för biokemi och biofysik. Innan Malin började arbeta som patentkonsult var hon senior forskare på institutionen för cellulär molekylär medicin och kirurgi. Malin har erfarenhet som patentkonsult hos flera andra svenska IP-byråer, och hon är ordförande i Svenska Patentombudsföreningen (SPOF).

Sara Bimer är paralegal med inriktning på varumärken. Hon arbetar i team i nära samarbete med kunder, våra konsulter och utländska samarbetspartner. Sara arbetar med tillgångar utifrån vår modell för strukturerad och kostnadseffektiv förvaltning.

Sara har tidigare erfarenhet som assistent från olika advokatbyråer samt inom tv-produktionsbranschen. Hon har examen som IP Paralegal vid Affärshögskolan i Karlstad.

Vi på Groth & Co hälsar Malin och Sara varmt välkomna till oss!

Andra nyheter

 • Stockholm 05 Oct 2021

  UNICEF väljer Stockholm för sitt innovationsk...

  Läs mer

 • Förenade Arabemiraten 30 Sep 2021

  Förenade Arabemiraten ansluter sig till Madrid...

  Läs mer

 • Worldwide 28 Sep 2021

  Sverige – fortsatt i topp!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi