Sverige 22 Jun 2021

Vi är IP Stars!

Våra konsulter Rikard Kånge, Mathias Loqvist, Camilla Hamrin, Magnus Henning, Mats Lundberg och Carl Wendt har blivit utsedda till IP Stars av den välrenommerade tidningen Managing Intellectual Property (MIP)! Dessutom har Nabil Sebaa blivit uppmärksammad som Notable Practioner. Utmärkelserna ges av den välrenommerade tidningen Managing Intellectual Property (MIP) och delas ut till individer som på enastående sätt bidragit till och rönt framgång inom immaterialrätt. Utmärkelsen baseras på rekommendationer från kunder och kollegor.

”Givetvis är jag väldigt glad och stolt över att så många av våra begåvade medarbetare har uppmärksammats och nominerats till IP Stars i år av MIP. Detta är ett starkt bevis på att lång erfarenhet och hög kompetens uppmärksammas och värdesätts. För att stjärnor ska få möjlighet att lysa krävs det ett starkt och stödjande team. Därför vill jag ta tillfället i akt i dessa fotbollens mästerskapstider tacka alla våra fantastiska lagkamrater på Groth & Co.” säger Mats Lundberg, VD.

Stort grattis till alla!

Att våra IP Stars är glada och hedrade förstår vi genom svaren nedanför:

Camilla Hamrin: ”Jag är mycket glad över att bli erkänd som IP Star tillsammans med så många av mina skickliga kollegor. Det är också en ära att igen rankas som Top 250 Women in IP tack vare support från kunder, kollegor och kamrater.”

Magnus Henning: ”Det här var trevligt! Jag menar, jag gör bara vad jag gör och att höra att mitt bidrag uppskattas av våra kunder är naturligtvis stimulerande.”

Rikard Kånge: ”I mitt arbete strävar jag alltid efter att se den större bilden för att ge strategisk rådgivning till kunden med en tydlig koppling till deras affärsmål. Jag är glad och stolt över att se att det arbete jag gör för våra kunder är erkänt.”

Mathias Loqvist: ”Jag är hedrad över att våra kunder uppskattar den rådgivning och det arbete jag tillhandahåller. Det här priset motiverar mig att arbeta ännu hårdare och mer dedikerat för att fortsätta leverera rådgivning i toppklass till våra kunder.”

Carl Wendt: ”Jag är stolt och ödmjuk att nämnas i ett sådant berömt sammanhang. Det är ett privilegium att kunna arbeta med verkligt professionella och skickliga kollegor.”

Andra nyheter

 • Sverige 14 Sep 2022

  Med fondpengar – skydda dina IP-rättigheter

  Läs mer

 • Sverige 24 Aug 2022

  Välkommen Cao – vår nya European Patent...

  Läs mer

 • Sverige 07 Jul 2022

  Välkommen Christina!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi