Stockholm 12 Mar 2015

Vi provkör nya Renault Zoë

Vi på Groth & Co har tack vare vårt CSR-engagemang fått möjligheten att testa den nya elbilen Renault Zoë.

Renault håller på att lansera modellen Zoë på den svenska marknaden och gör det genom att vända sig till företag som jobbar aktivt med CSR – Corporate Social Responsibility (företags samhällsansvar). Efter att ha läst på om vårt kontinuerliga arbete med CSR blev Renault imponerade och ringde upp oss för att fråga om vi ville låna en Zoë under en period. Nu turas vi om att prova den nya bilen i Stockholm.

En modern elbil
Renault Zoë är en modern och smidig stadsbil som är 100% driven av el. Den klarar ca 12 mils körning på en laddning och har en rad moderna funktioner. Dessutom går den väldigt tyst. Du kan läsa mer om bilen här. 

Vi jobbar med CSR
Vi tror att alla måste bidra till att skapa en bättre värld – både vad gäller miljö och medmänniskor. Vi arbetar för att i den dagliga verksamheten bidra till en hållbar framtid genom minskad pappersförbrukning, återvinning och miljömärkta varor så långt som möjligt. Enligt vår omfattande miljö- och ansvarspolicy ska även våra leverantörer väga in miljöhänsyn i allt från tjänsteresor och transporter till materialval.

De senaste åren har vi drivit ett antal välgörenhetsprojekt tillsammans med våra samarbetspartners under parollen Together We Can Make A Difference™. Du kan läsa mer om vårt CSR-arbete här. 

Andra nyheter

 • Sverige 14 Sep 2022

  Med fondpengar – skydda dina IP-rättigheter

  Läs mer

 • Sverige 24 Aug 2022

  Välkommen Cao – vår nya European Patent...

  Läs mer

 • Sverige 07 Jul 2022

  Välkommen Christina!

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi