Stockholm 01 Jun 2016

Viktor Backemar ny marknadschef på Groth & Co

Viktor Backemar utses till ny marknadschef hos immaterialrättsrådgivarna Groth & Co. Viktor får också övergripande ansvar för företagets försäljning. Förändringen träder i kraft 1 juni 2016.

Viktor Backemar har arbetat med marknadsföring i rollen som projektledare på Groth & Co sedan augusti 2010. Han har bland annat arbetat med företagets hemsida, Workflow och seminarieverksamhet. Innan Viktor kom till Groth & Co var han konsult på en av Sveriges största PR-byråer, Prime PR.

– Jag är stolt över det vi har åstadkommit de senaste åren och känner att vi har en bra grund att stå på inför framtiden med stora möjligheter till att bli ännu bättre. Våra kunder är samtidens innovatörer med framtidens innovationer, och så har det varit sedan starten 1869. Jag upplever att efterfrågan på affärsmässig immaterialrätts-rådgivning ökar dagligen och att vi hela tiden blir bättre på att skapa värde för våra kunder. I takt med det ökar naturligtvis också vår attraktionskraft på marknaden. Att få arbeta med marknadsföring och försäljning under de förutsättningarna känns väldigt inspirerande, säger Viktor Backemar.

Viktors nya titel blir ”Marketing Director & Head of Sales”. Han kommer därmed att ha övergripande ansvaret för företagets marknadsföring och försäljning. 

– Tillsammans med Viktor påbörjade vi en spännande resa för några år sedan där vi nu tar nästa steg med Viktor i sin nya roll. Med ett ökat fokus på kund kommer vi att fortsätta leverera och utveckla affärsmässig immaterialrättsrådgivning i världsklass, säger Mats Lundberg, VD på Groth & Co.

Vi kollegor på Groth & Co vill önska Viktor grattis och lycka till!

Andra nyheter

 • Sverige 23 Jun 2022

  Framgång för ATG om Trav & Galopp

  Läs mer

 • Sverige 16 Jun 2022

  Trademark Prosecution Firm of the Year i Sverig...

  Läs mer

 • Worldwide 09 Jun 2022

  Camilla Hamrin igen en av ”Top 250 Women in I...

  Läs mer

Kontakta oss

Världen & Vi