Patenttvister.

Vi på Groth & Co är experter på patenttvister. Men både erfarna processjurister och patentkonsulter in-house kan vi hjälpa er med alla potentiella konfliktsituationer. Vi tar ett helhetsansvar för tvisten från början till slut så att ni kan koncentrera er på kärnverksamheten.

På Groth & Co har vi inte bara spetskompetens inom immaterialrätt utan också stor erfarenhet av tvistlösning – en unik kombination som gör oss särskilt lämpliga att driva processer inom patent och annan immaterialrätt. Våra jurister och ingenjörer arbetar i skräddarsydda team för att tillgodose era behov. Vi hanterar sedan tvisten på ett ändamålsenligt, kostnadseffektivt och ekonomiskt förutsägbart sätt.

Vi har erfarenhet av att företräda både patentinnehavare och påstådda intrångsgörare hos både Patent- och Marknadsdomstolen (PMD) och Patent- och Marknadsöverdomstolen (PMÖD). Vi företräder också regelbundet kunder i förhandlingar och invändningar hos det svenska patentverket (PRV) och det europeiska patentverket (EPO). 

Groth & Co jobbar för långvariga kundrelationer och hög branschkunskap. Genom åren har vi företrätt kunder inom flertalet branscher så som IT, medicinteknik, kemi, sport, media, livsmedel, verkstadsindustri, FMCG, skogsindustri och telekom.

 

Ta kontakt med oss så assisterar vi dig med dina utmaningar. 

Groth Karin-C_719

 

 

 

 

 

Karin Crafoord, processjurist
T: +46 8 729 91 64
M: +46 70 622 91 64

 

Groth-Magnus-0399

 

 

 

 

 

Magnus Henning, processjurist
T: +46 8 729 91 56
M: +46 70 683 79 75

 

 MathiasLoqvist_DSC7467_blue-2

 

 

 

 

Mathias Loqvist, Patentchef och tekniskt biträde inom mekanik

 

Groth-Ulf-0646

 

 

 

 

 

Ulf Kärn, Patentkonsult och tekniskt biträde inom elektronik och mjukvara

 

 

 

 

 

 

Carl Wendt, Tvistlösare och domännamnsjurist

 

Groth-Ruth-8489

 

 

 

 

 

Ruth Almaraz Palmero, Varumärkes- och designkonsult samt expert på designtvister

Kontakta oss

Världen & Vi